QueenVegas Polica Privatnosti

QueenVegas cijeni i poštuje privatnost svakog od svojih korisnika koju čuvamo kroz našu Policu Privatnosti. Molimo, odvojite vrijeme za čitanje sadržaja ove police i upoznajte se s njezinim sadržajem.

Sigurnost

QueenVegas se uvelike trudi kako bi Vam zagarantirao da Vaši osobni i privatni podatci ostanu u potpunosti sigurni i povjerljivi. Koristimo sigurnosne protokole industrijskog standarda (128 bit SSL podatci šifrirana tehnologija) kako bi Vam osigurali da se sve transakcije, uključujući depozite i isplate, izvode na potpuno siguran način. Ova tehnologija Vas štiti tako da nitko ne može doći do Vaših podataka osim QueenVegas dok se odvija prijenos između Vas i QueenVegas.

Osobni podatci

Kao dio QueenVegas procesa registriranja, tražit ćemo brojne lične podatke, uključujući ime i prezime, fizičku i adresu za naplatu kao i adresu e-pošte i datum rođenja. Ovi podaci bit će nam potrebni za otvaranje računa, za obradu transakcija i za potrebe korisničke podrške. Budite uvjereni da ni u kojem slučaju nećemo prosljeđivati ili prodavati te podatke trećoj strani. Ova informacija može također biti korištena, uz Vaše lično korisničko ime i lozinku, za potvrdu Vašeg identiteta. Jedina iznimka od ovog pravila može biti u slučaju da osvojite veliki dobitak - tada možemo koristiti Vaše korisničko ime i / ili ime u promotivne svrhe.

Što su Cookies?

Cookies (kolačići) su mali dokumenti koji sadrže informacije koje omogućuju internet stranici da prati svoje posjetitelje. Da bi omogućili QueenVegas da sazna koji Vas je oglas doveo do naše stranice, možemo koristiti QueenVegas kolačiće na Vašem računalu. U slučaju da skupljamo takve podatke, Vi ćete ostati u potpunosti osobno neidentificirani i mi nećemo dijeliti ove podatke s bilo kojom trećom stranom.

Sistem oglašavanja

QueenVegas reklamni sustav bilježi IP adrese kako bi pribavio točnija marketinška obilježja kao što su specifične jezične barijere. NE snima nikakve e-mail adrese tako da budite sigurni da nećete primati nikakvu reklamnu poštu kao rezultat davanja Vaše e-mail adrese nama.

Odgovornosti korisnika

Kao član QueenVegas Vi i samo Vi ste odgovorni za sve radnje tijekom korištenja Vašeg QueenVegas računa. Savjetujemo da Vam korisničko ime i lozinka ostanu tajni: ni pod kojim uvjetom ne bi trebali dijeliti te podatke s drugim igračima na QueenVegas ili igdje drugdje online ili offline. Ako iz nekog razloga vjerujete da su Vaše korisničko ime i lozinka zloupotrebljeni, morali bi obavijestiti QueenVegas Službu za korisnike odmah.

Limiti povjerljivosti

Iz zakonskih razloga QueenVegas pod određenim okolnostima možda bude zatražen da otkrije Vaše osobne podatke. Razlozi mogu uključivati:

  1. zaštitu i obranu naših prava ili imovine
  2. poštivanje bilo kojeg zakonskog procesom koji nam je uručen. Uz to, zadržavamo pravo da trećoj strani damo na uvid Vaše osobne podatke, uključujući identifikaciju igrača, ime, Vašu adresu i adresu za račun, e-mail i/ili telefonski broj, ako smatramo to potrebnim ili prikladnim u slučaju istrage o prijevari, kršenju intelektualne imovine, piratstvu ili bilo kojoj drugoj zabranjenoj i nezakonitoj aktivnost, koja nas može izložiti pravnoj odgovornosti.

QueenVegas može povremeno mijenjati Pravila privatnosti. Svaka takva promjena će biti naglašena na ovoj stranici i dužnost je igrača da posjećuje ovu stranicu redovito kako bi ostao informiran u slučaju kakvih promjena. Ako imate pitanja ili ste zabrinuti oko pravila sigurnosti i privatnosti, molimo Vas da slobodno kontaktirate našu Službu za korisnike koja Vam je dostupan 24 sata na dan. Oni će Vam sa zadovoljstvom pomoći.