Zašto odabrati EntroPay?

EntroPay je na bonove. Ovo otklanja kreditni rizik te također znači da može biti dan bilo kome bez obzira na njihovu kreditnu sposobnost. Bonovi također pomažu pri kontroli troškova. S EntroPay ni osobne informacije ni podatci kreditne kartice neće biti dane trgovinama čime se povećava Vaša sigurnost i pouzdanje u trošenje.

Kako se prijaviti za EntroPay račun?

Kako bi se prijavili za EntroPay račun idite na www.entropay.com te kliknite ''Register''. Pratite upute te ispunite registracijski obrazac.

Bilješka: Korisničko ime mora sadržavati namanje 6 znakova (primjer: nickoo). Lozinka mora sadržavati namanje 6 znakova te mora imati i slova i brojke (primjer: koala5). Oboje, i korisničko ime i lozinka su osjetljivi na mala i velika slova (npr. A se razlikuje od a).

Kako aktivirati svoj EntroPay račun?

Kako bi aktivirali svoj račun molimo slijedite ove korake:

  • Kada ispunite registracijski obrazac primit ćete e-mail koji sadržava poveznicu i aktivacijski ključ
  • Kliknite na poveznicu koja vodi natrag na EntroPay, gdje ćete morati unijeti svoju lozinku
  • Nakon unošenja svoje lozinke, tražit će se potvrda Vaše e-mail adrese i Vaš EntroPay račun će biti aktiviran.

Bilješka: Pobrinite se da unesete valjanu e-mail adresu inače nećete moći aktivirati svoj EntroPay račun. S obzirom na određene ISP anti-spam i junk mail filtere, neki e-mailovi mogu biti preusmjereni u Vaš junk e-mail pretinac. U tom slučaju, molimo provjerite svoj junk e-mail pretinac i postavite svoj e-mail program da prihvaća e-mailove s entropay.com.

Kako punim svoj EntroPay račun?

Vaš EntroPay račun se puni s Vašom standardnom kreditnom ili debitnom karticom. Vi zapravo stavljate sredstva direktno na EntroPay Virtualnu VISA karticu. Jednom kad otvorite račun automatski posjedujete ''Standardnu EntroPay Virtualnu Karticu'' no možete kreirati više kartica kasnije i odabrati na koju ćete stavljati sredstva. Kako bi stavili sredstva na EntroPay Virtualnu Karticu(e) pratite slijedeće korake:

  • Logirajte se na svoj EntroPay račun te Kliknite na ''EntroPay Kartice''
  • Iz padajućeg izbornika izaberite karticu koju želite učitati i kliknite Učitaj
  • Unesite količinu koju želite učitati
  • odaberite izvor plaćanja te kliknite ''Slijedeće''
  • Potvrdite sve detalje i kliknite ''Predaj''