Lobby alternativ

Hjälp

Om du behöver ytterligare hjälp under tiden du spelar, klicka på hjälp knappen för att få en popup hjälpsida. Hjälpknappen är lokaliserad i nederkant till vänster utav skärmen mellan lobby knappen och rutan som visar din kontobalanse.

Inställningar

Inställningsknappen är plaserad mellan hjälp och ljudknappen. Klicka på inställningsknappen för att få en popup ruta med val för att göra personliga inställningar utav din QueenVegas miljö.

Ljud

Klicka på ljud knappen för att se reglaget för att ställa in ljudnivå med den kan du höja eller sänka ljusnivån för QueenVegas spel och i lobbyn.

Balansen

Balanse boxen visar din tillgängliga QueenVegas konto balanse som updateras i real tid under tiden du spelar.

Kassa

Använd denna knapp som du finner i nederdelen till vänster av skärmen för att komma til ditt QueenVegas konto dör du kan genomföra insättningar och uttag.